Beste Edwin, Ik wil je bedanken voor het maken van de website voor mijn bedrijf Factor50 Zonwering & Montage. Je bent een fijne partner om mee te sparren met uiteindelijk het gewenste resultaat, een mooie en duidelijke website. www.factor50zonwering.nl

Nogmaals bedankt !

Jan-Maarten Van Tol

Factor 50 Zonwering

Zeer positieve ervaring met Edwin, luistert goed naar je wensen en ontwikkeld zeer snel en vakkundig..

Arthur Sloeserwij

Watersportservice.com

Edwin heeft voor mijn bedrijf de website helemaal in het nieuw gestoken naar meer dan volle tevredenheid. Het is erg fijn om met Edwin te sparren en ik stel zijn kennis en kunde zeer op prijs. Edwin denkt mee en komt met hele goede tips wat ontzettend fijn is. Edwin werkt echt vanuit zijn passie en dat merk je in alles. Is heel precies en zelfs de kleine details vallen hem op waardoor er echt een waanzinnig mooie site staat. Ik kan Edwin ten zeerste aanraden!

Marielle Elsing

Elle Office Support

Ik heb Edwin gevraagd om mijn nieuwe website te ontwikkelen. Inmiddels is deze klaar en ben ik ontzettend tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Edwin. Hij geeft je veel ideeën en helpt je met de complete opzet van je website. Dit alles in goed overleg. Top! Bedankt Edwin. 

Marja Hoogendoorn

BHV Groene Hart

Yourlifecircle.fit - website gemaakt door Edwin Plasmeijer webdesign

Edwin is een topper. Heeft een keurige website gebouwd voor mijn Personal Training & Coaching’s bedrijf YourLifeCircle. Sterke communicatie en denkt goed mee over hoe je het hebben wilt.
Leuk om te zien dat hij er ook echt plezier in heeft.

Als je een aanpak wilt die werkt én is aangepast op jou visie/visualisatie, ben je hier aan het goed adres.

Ik weet ding in ieder geval zeker, ik zit hier goed!

Jeroen Schilt

YourLifeCircle

Mario Winter Staal en Las werken

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Edwin. Voor het maken van de website hebben we meerdere keren alles goed doorgenomen en overlegd, niks was Edwin teveel! Is erg serieus met zijn vak bezig en dat is ook wel te zien in het eindresultaat. Ik krijg alleen maar positieve reacties! Ook nu de website al enige tijd in de lucht is kan ik nog altijd bij hem terecht voor vragen e.d. Van Edwin krijg je altijd direct een reactie en hij maakt altijd tijd voor je. Al met al het juiste adres voor het laten maken van je website!!

Mario Winter

Las en Montagebedrjf

Edwin is een kei als het gaat om websites bouwen, professionaliseren en het onderhoud van websites. Ik kan Edwin zeker aanraden als je toe bent aan een verfrissing of voor een nieuwe website. Het maakt voor Edwin geen verschil. Zijn kwaliteit is top, zijn geduld om vragen te beantwoorden was voor mij heel fijn en altijd bereid om aanpassingen te doen. Ik had reeds een mooie basis voor mijn website, maar Edwin heeft deze in zeer korte tijd weten te professionaliseren tot een veilige top website.

Sandra Corbet

SanDoen Opleidingen

Peters Hoveniersbedrijf Koudekerk aan den Rijn

Heel fijne samenwerking met Edwin gehad. Hij heeft een mooi ontwerp van de website voor mijn hoveniersbedrijf gemaakt. Hij kwam met goede ideeën en hield ons steeds op de hoogte van de vorderingen. Door het vragen en stimuleren van mijn eigen inbreng voor op de website is het resultaat niet alleen mooi maar ook heel karakteristiek voor mijn bedrijf. Edwin Plasmeijer Webdesign is zeker aanrader!

Herman Peters

Peters Hoveniersbedrijf

Edwin is een topper, hij werkt snel en zoekt van alles voor je uit. Heb je een nieuwe website nodig, neem dan zeker contact met hem op!

Lavinia Spruitenburg

Fotografie Lavinia

Edwin is heel snel met actie ondernemen als wij iets willen. Edwin zorgt ook dat onze website iedere week van onderhoud word voorzien, dit kan je ons inziens niet zelf, hij weet precies waar hij het over heeft. Edwin neemt daarmee ons een hoop werk uit handen en daar betalen we een nette prijs voor. Ook vinden we dat Edwin in vrij korte tijd een hele mooie website heeft gebouwd voor ons, en de website is overzichtelijk en alle informatie die erop dient te staan, staat er ook op. Hij adviseert realistisch en als hij denkt dat iets niet netjes of iets anders kan, zal hij dat ook eerlijk zeggen. Al houd hij wel rekening met de wensen van de klant. Je weet wat je aan hem hebt!

Luke de Jong

De Jong Elektrototaaltechniek

Van der Kampopleidingen

Edwin Plasmeijer heeft voor ons de website aangepast en verbeterd.
Cursisten kunnen nu via de website inschrijven.
Wij zijn dik tevreden.
Edwin is een fijn mens om mee samen te werken

Anneke van der Kamp

Van der Kamp Opleidingen

Wij hebben voor studyassist een mooie website ontwikkeld

"Wij zijn blij met het advies dat Edwin bij het maken van onze website gegeven heeft. Je merkt dat hij er kijk op heeft en ervaring mee heeft"

Eefje van der Zwet

StudyAssist

Edwin Plasmeijer webdesign heeft voor vandenbergonderhoud een nieuwe website ontwikkeld

“Prachtig resultaat van een geweldige samenwerking. We zijn erg blij met de mooie website voor ons bedrijf VandenBergOnderhoud en niet te vergeten ook mobiel zeer goed te bekijken. Erg prettig samenwerken met Edwin. Er is geen vraag te gek en je krijgt vrijwel altijd direct een passend antwoord. “

Wim van den Berg

Van den Berg Onderhoud