Portfolio

Op deze pagina ziet u een selectie van mijn portfolio. Heeft u een vraag over een opdracht, mail mij gerust via contact@edwinplasmeijer.nl. Wilt u de site bekijken? Klik  dan op de afbeelding.
Edwin Plasmeijer Webdesign responsive website

Komt uw website op deze plaats te staan? Klik op het logo om een pakket te kiezen of stuur ons een vraag via contact@edwinplasmeijer.nl

Van der Kamp opleidingen

Voor van der Kamp Opleidingen mocht ik een nieuwe website ontwikkelen compleet met koppeling naar het cursus aanbod. Klanten kunnen nu direct online inschrijven en betalen. Dit project is tot volle tevredenheid van van der Kamp Opleidingen opgeleverd.

Study Assist

Voor Aster ICT mocht ik een nieuwe website ontwikkelen. Studyassist is een online leerling volgsysteem voor huiswerkbegeleidings instituten.

Peters Hoveniersbedrijf

Peters Hoveniersbedrijf uit Koudekerk was op zoek naar een nieuwe website waarop als zijn diensten goed zichtbaar zijn. Deze site is ook volledig responsive gebouwd.

Business Café Koudekerk

Twee jaar geleden werd het businesscafe Koudekerk opgericht. Ik vind het een mooie waardering dat ik hiervoor de website heb mogen maken.

YourLifeCircle - Personal Training

Voor personal trainer Jeroen Schilt heb ik een compleet nieuwe responsive website gebouwd. Yourlifecirlce is het adres voor personal training in Alphen aan den Rijn.

Mario Winter Las en Montagebedrijf

Deze website heb ik ontwikkeld met Mario Winter van Winter Las en Montage Bedrijf uit Koudekerk aan den Rijn. Dankzij deze website weten steeds meer mensen dit mooie bedrijf te vinden.

E.T.I.B. Cok

Electrotechnisch Installatie bureau Cok was op zoek naar een nieuwe website. Deze website is volledig responsive gebouwd tot volle tevredenheid van Jan en Cees Cok

Van den Berg Onderhoud

Voor Wim van den Berg, eigenaar van van den Berg Onderhoud uit Koudekerk aan den Rijn  heb ik een nieuwe volledig responsive website ontwikkeld. 

(C) Edwin Plasmeijer – 2020